Scroll to top
© 2020, Köröstorki Ebtanoda

Őrző-védő tréning -

Jelentkezési feltétel: Kezdő engedelmes tanfolyam sikeres elvégzése K99 E/1 vizsgával, vagy más kutyaiskolában folyamatban lévő engedelmes képzésen való rendszeres, aktív részvétel.

A foglalkozások időpontjai:

Minden héten a heti programban kiírt időpontnak megfelelően.

Helyszín:

Szegeden Régi Posta útról lefordulva a SZEPLAST Zrt melletti terület.
Szentesen a Köröstorki Ebtanoda Kiképzőpályája a Legrand Zrt. területén az Ipartelepi úton.

Őrző-védő segéd:

Szegeden: Ádász Szabolcs

Jelentkezés:

Előzetes jelentkezés szükséges Sipos Tibor János iskolavezetőnél!

Email:

kebtanoda@gmail.com

Telefon:

06 20 366 83 76

Őrző-védő tréning a Köröstorki Ebtanodában

Kiknek ajánljuk az őrző-védő tréninget?

Őrző-védő foglalkozásainkon gazdik és kutyáik a kontrollált közös akciókat élhetik át. Mindegyik kutyában él a zsákmányszerző és a védekező ösztön, melynek tudatos felszínre hozatala kiegyensúlyozottá és ezáltal egészségessé teszi a kutyát, legyen az egy dobermann, egy rottweiler, vagy egy puli. A kiképzés lényege a kutya kontrollálhatóságának, irányíthatóságának nagyfokú fejlesztése felfokozott ingerállapotban.

A képzés során a kutya és gazdája együtt tanulja meg a helyes helyzet felmérését és az arra adható lehető legkorrektebb válaszreakciókat. Ezt a fajta képzést előszeretettel ajánljuk mindenkinek a kutya stabil idegrendszerének, magabiztosságának kialakulása céljából.

Ezeken a foglalkozásokon nincsen külön kezdő, haladó csoport, hanem vegyesen, korcsoporttól, fajtától függetlenül, egy nagy csapatot alkot mindenki. Ezzel is biztosítjuk, hogy a kezdő kutyák a haladók viselkedését megfigyelve felszínre hozhassák ösztöneiket. A tréning során egyszerre egy kutya-gazda páros van a pályán.

Az ambiciózus gazda-kutya párosok az egyre növekvő elvárásokkal bátran vizsgázhatnak a K99-es vizsgarendszer őrző-védő ágazatában, vagy lehetőség van IGP (IPO) I., II. vagy III.-as szintű munkavizsgákra és tenyészszemlékre való felkészülésre is.

Egy kis ízelítő az IPO-s őrző-védő világából:
https://youtu.be/_o6xrzKT92E

Kérjük támogasd munkánkat
adód 1%-ával!

Adószámunk:
18659551-1-06